Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська Молодіжна рада вперше відзвітувала про всі активності від дня заснування | Репортаж

Калуська Молодіжна рада вперше відзвітувала про всі активності від дня заснування | Репортаж

Наприкінці цього робочого тижня один з новостворених у 2023 році дорадчих органів нашого міста відзвітував про свою роботу. І звісно ж поділився планами на поточний, 2024 рік.

Розповідає Інформатор.

В п’ятницю, 16 лютого, у головній залі Мультикультурного центру відбулося чергове засідання Молодіжно ради при Калуській міській раді. Головною відмінністю від попередніх засідань стала присутність гостей і тільки одне питання на порядку денному.

Окрім членів Молодіжної ради на засідання завітали міський голова Андрій Найда, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Надія Гуш, керуючий справами виконкому Олег Савка, головна спеціалістка відділу ВДРВ та молодіжний працівник Мар’яна Витвицька, керівниця спортивної школи Калуської міської ради Мар’яна Квятковська, депутатка Калуської міської ради Оксана Савчук та режисерка театру “ЛюбАрт” й голова ГО “Союз українок” Любов Липовська.

Голова Молодіжної ради Олег Кіндрацький з колегами розповіли про роботу дорадчого органу, перші труднощі та їх подолання, про те як формувався колектив і в яких заходах в Калуші брала участь Молодіжна рада як співорганізатори та ініціатори.

Допомагали йому в цьому Юрій Чоловський (про екологічні ініціативи), Марія Росоловська, Діана Гуш (про волонтерську діяльність), Олександра Нагарнюк (про кабінетні та польові дослідження стосовно потреб калуської молоді), Іванна Мацієвська та Оксана Ляхович (про національно-патріотичне виховання).

Наприкінці до мікрофона вийшов і очільник калуської громади:

“Калуш колись був молодіжною столицею Прикарпаття. Так розповідали ті, хто пам’ятають місто кілька десятиліть тому. А зараз дехто просуває тезу, що Калуш — місто вредних пенсіонерів. Я з цим категорично не згоден. Так, йому потрібне було перезавантаження. І ця Молодіжна рада і ця молодіжна політика, це якраз і є стало цим перезавантаження. Ми бачимо скільки заходів вдалося зробити тільки за рік, а ще скільки попереду. Ви молодці. Ви перша дієва Молодіжна рада і ви показуєте гарний результат”, — наголосив Андрій Найда.

Завершив звіт Олег Кіндрацький словами:

“Ми вдячні за підтримку всім, хто у нас вірить. Будемо продовжувати робити наше місто кращим і комфортнішим”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору