Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Аварійна водонапірна вежа у Пійлі досі на місці | ФОТОФАКТ

Аварійна водонапірна вежа у Пійлі досі на місці | ФОТОФАКТ

Наприкінці січня на сесії міської ради було ухвалено рішення про демонтаж водонапірної вежі, яка становить небезпеку учням ліцею, що знаходиться поблизу неї. Яка доля аварійної конструкції?

Дізнався Інформатор.

Фактично у центрі села Пійла на вул. Грушевського, поряд з місцевим ліцеєм, знаходиться водонапірна вежа, яка колись була задіяна у систему водопостачання цього навчального закладу. Проте, вже багато років вона виведена з ладу і не використовується. Що більше, зараз вона у такому стані, що становить загрозу мешканцям села та учням самого ліцею.

Минулого місця, а саме 25 січня, на черговій сесії міської ради було прийнято рішення про її демонтаж. Цю справу доручили КП “Калуська енергетична компанія”. Станом на сьогодні 18 лютого, вежа все ще знаходиться на своєму. місці. Причину цього пояснив директор комунального підприємства, Петро Шевчук:

“Демонтаж плануємо найближчим часом, можливо і цього тижня, все від погоди і по ситуації, дозвіл у нас є, головне витримати вимоги з охорони праці при демонтажі. Потрібно щоб було достатньо сухо щоб заїхав кран, якщо тиждень погода буде без дощу будемо демонтовувати”, — зазначив він.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору