Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Зрізали дерева і почали рити котлован. У Долині люди скаржаться на рейдерів

Зрізали дерева і почали рити котлован. У Долині люди скаржаться на рейдерів

У Долині — знову проблема через землю. Цього разу біля одного з будинків зрізали дерева й одразу почали щось копати.

Про ситуацію написали у соцмережі. Авторка публікації стверджує, що рейдерство відбувалося посеред дня, передає Інформатор.

“Спочатку зрізали чотири дерева плодових порід (три вишні, одну сливу, і калину), потім перед гаражами, які знаходяться на нашій прибудинковій території, бульдозер вирив котлован (тепер не заїхати і не виїхати з гаражу)”, — описує результати вчорашніх дій користувачка.

За її словами, боротьба за прибудинкову територію іде уже давно.

“Ми, співласники ОСББ “Затишний дім на вул. Грушевського, 6″ подали документи до суду. Рішення суду ще немає. А наша міська рада виставила нашу прибудинкову територію на аукціон, не дивлячись на те, що по даній ділянці ще не прийняте судове рішення. І цей рейдерський захват проводиться у воєнний час, коли наші Захисники боронять нашу країну від загарбників, захищають нас і наші території”, — йдеться у дописі.

Люди стверджують, що двічі викликали на місце події поліцію: коли зрізали дерева і коли пошкодили асфальтне покриття перед гаражами. Також мешканці закликають громаду “бути обачними і обережними”, бо таке ж свавілля може відбутися й на інших прибудинкових територіях.

Нагадаємо, що раніше ми писали про скарги людей на дії влади в районі вулиці Січових Стрільців. Там під вікнами мешканців одного з будинків росте МАФ. Мешканці Долини офіційно зареєстрували скаргу та вимагали зупинити встановлення тимчасової споруди. Відтак з відпискою мерії пішли у прокуратуру. Але наразі справа на їхню користь не зрушується.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору