Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші невідомі побили вікна у приміщенні танцювальної студії

У Калуші невідомі побили вікна у приміщенні танцювальної студії

Практично в центрі міста в одному з житлових будинків сьогодні побили вікна на першому поверсі. Про те, чи це чиєсь хуліганство, чи, можливо, чиясь навмисна дія — поки не відомо. 

Факт зафіксував Інформатор.

Сьогодні вранці, 18 лютого, на вулиці Дзвонарській, де знаходиться студія Театру танцю “Фламінго” невідомі розбили вікно.

І хоч у цьому приміщенні танцювальна студія знаходиться вже три десятиліття, проте такий випадок стався вперше, зазначає керівниця студії Наталія Маланчук.

“Ми в цьому приміщенні зробили максимум, щоб нікому не заважати. Було, наприклад встановлено шумоізоляцію приблизно на 2000 доларів. Також ми не використовуємо ніякої гучної техніки, в нас тут звичайна колонка, яка не видає достатньо басів, щоб комусь заважати. Норм ми не порушуємо, працюємо офіційно, а заняття в нас проходять від 15:00 до 20:00. Звісно, я розумію, що якийсь дискомфорт є, але такий самий дискомфорт є і коли діти просто бігають по квартирі у сусідів згори”, — прокоментувала пані Наталія.

На місці події сьогодні працювала поліція. Факт задокументовано. Але поки триває перевірка та першочергові слідчі дії, ситуацію правоохоронці не коментують. Інформатору пообіцяли деталі згодом.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору