Інформатор Калуш

ГРОШІ

Оновлення дорожньої розмітки в Калуші: оголошено торги на 2 мільйони гривень

Оновлення дорожньої розмітки

Управління житлово-комунального господарства у Калуші оголосило відкриті торги з особливостями на послугу з нанесення дорожньої розмітки. Витратити на це готові 2 мільйони гривень. Але якою буде реальна сума, стане відомо після підписання договору. Наразі лише триває подання пропозицій.

Пише Інформатор.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій спливає 21 лютого. Планується, що договір буде діяти до кінця поточного року. А гарантія на виконану роботу становитиме 6 місяців.

Згідно зі специфікацією, яка оприлюднена разом із тендерною документацією, завданням підрядника буде нанесення 64 780 метрів повздовжньої дорожньої розмітки та 3182,9 кв. метри — поперечної. Акрилова фарба і кульки для нанесення дорожньої розмітки повинні мати відповідні діючі сертифікати. А товщина нанесення дорожньої розмітки має становити не менше 0,54 мм.

“Обсяги надаваних послуг, вказаних в технічному завданні можуть бути змінені Замовником в межах передбаченого фінансування, відповідно до потреб Замовника, а також в разі прийняття відповідного рішення координаційної ради з безпеки дорожнього руху, при наявності приписів патрульної поліції, чи у зв’язку з виробничою необхідністю по мірі виявлення недоліків, тощо”, — йдеться у документації.

Раніше йшлося, що через обмежений бюджет громади у Калуші лататимуть лише великі ями.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору