Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Від ідеї до… молодіжного простору. Як у Пійлі реалізували проєкт UpShift | Репортаж

Сьогодні, 18 лютого свої двері заново відчинив Народний дім села Пійло. Проте, тепер він став оновленим молодіжним простором, де буде діяти мінікінотеатр на 30 місць.

Ділиться Інформатор.

У просторі юні відвідувачі зможуть переглядати цікаві фільми, брати участь в різних тематичних програмах, іграх та майстерках.

На відкриття завітала вся малеча села з батьками. Окрім з них на урочисте відкриття прийшла команда програми UPSHIFT, представники міської та районної рад, управління культури та молодіжного простору з Калуша “Хаб 93”. Адже саме завдяки ним вдалося перетворити зруйновану часом будівлю в сучасний простір. Куратором всього реалізації такого амбітного проєкту стала Депутатка Калуської міської ради Оксана Савчук.

“У часі, коли ворог краде в наших дітей дитинство, – такі проєкт надзвичайно потрібні. Бо хто як не дорослі повинні зробити все, щоб діти не відчували на собі негативного впливу від подій сучасності”, — зазначив на відкритті міський голова, Андрій Найда.

А як усе відбувалося — дивіться у нашому репортажі:

 

UPSHIFT в Івано-Франківській області реалізовується ГО «МІЖ ІНШИМ» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і уряду Японії.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору