Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Бабуся з Новиці була в церкві, а її розшукували з поліцією

Бабуся з Новиці була в церкві, а її розшукували з поліцією

83-річна жінка, яка через проблеми зі здоров’ям пересувається за допомогою милиць, вирішила поїхати до церкви у Калуші. Затрималася так, що рідні почали її розшукувати з поліцією.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Калущини.

Днями близько восьмої години вечора до чергової частини Калуського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Новицької громади, що його мати в обідню пору пішла з господарства у невідомому напрямку та до цього часу не повернулася. Як зазначив син, мати має вади здоров’я та пересувається за допомогою милиць.

Поліцейські провели низку заходів для встановлення місця перебування зниклої бабусі та менш як за дві години її віднайшли. З’ясувалося, що старенька вирішила поїхати до церкви в Калуш, де провела цілий день, а через пізній час доби не змогла добратися до свого місця проживання, тому вирішила переночувати в однієї з прихожанок церкви.

Наразі бабуся вже вдома. А у поліції закликають бути уважними до своїх родичів похилого віку та тих, які потребують особливої уваги. Не залишайте їх без нагляду та тримайте з ними постійний зв’язок.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору