Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Де можна купити ліки в Калуші після півночі?

Де можна купити ліки в Калуші після півночі?

Навіть в ковідні часи прийти в аптеку за ліками не було проблемою. Але ось вже два роки, через комендантську годину з цим виникають певні труднощі. Мова не тільки про пояснення правоохоронцям. Ще тим квестом може виявитися пошук цілодобової аптеки. 

Розповідає Інформатор.

Здавалося б, в Калуші з цим проблеми немає. Запит в гуглі “цілодобова аптека калуш” видає щонайменше три результати. За маршрутом “вул. Б. Хмельницького — проспект Лесі Українки — Площа Героїв” ми й відправилися в місто. Проте, цілодобових аптек за даними адресами ми знайшли. В найближчій аптеці на вулиці Хмельницького розповіли, що єдину таку цілодобову аптеку в цьому районі закрили ще пів року тому. На проспекті Лесі Українки цілодобової аптеки немає ще давніше.

Єдиною працюючою в такому режимі на увесь Калуш виявилась аптека на Площі Героїв.

Фармацевтка Мар’яна Миколаївна ділиться що до повномасштабного вторгнення аптеку можна було не закривати, був постійний потік людей, особливо у святкові дні. Що правда, взимку людей ставало помітно менше.

“Зараз відколи комендантська година, дуже рідко приходять люди. Ще до години 22-23 люди приходять, а після півночі тільки у крайніх випадках, коли висока температура чи ниркові коліки, якийсь приступ тощо. За ніч може бути одна-дві людини. Від шостої ранку люди знову починають з’являтися як зазвичай”, — додає вона.

Також пані Мар’яна згадує день коли почалося повномасштабне вторгнення:

“Я була на зміні в той день коли почалася війна. Я працювала  і десь о пів на шосту приходить в аптеку жінка і каже “Війна почалася. Дайте хоч якісь ліки, бо вдома геть нічого немає”. В той день було багато відвідувачів, купували все, відчувалась певна паніка. Але наступного дня ажіотаж стих.”

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору