Інформатор Калуш

ВЛАДА

Кремлівська ІПСО спровокувала конфлікт між Зеленським та Залужним — Washington Post

Кремлівська ІПСО спровокувала конфлікт між Зеленським та Залужним — Washington Post

Американське видання пише, що отримало документи, які підтверджують, що розкол організували в кремлі.

Пише Інформатор, посилаючись на Washington Post.

У матеріалах йдеться, що після зустріч високопоставлених чиновників і експертів рф, політтехнологи кремля розпочали інформаційно-психологічну операцію, щоб посилити конфлікт між Залужним і Зеленським.

Після цього в інформаційному просторі почалась активно продукуватись інформація про те, що Президент Зеленський боїться, що його відсунуть від влади. Тому він хоче позбутись найбільш небезпечних осіб. Також почали з’являтись сфабриковані статті, щоб посилити напруженість між ними.

Згідно з внутрішніми кремлівськими документами перший заступник глави адміністрації кремля Серґєй Кірієнко, на початку масштабного українського контрнаступу, зібрав команду зосереджену на дестабілізації України. Ключовим завданням було — “знизити рейтинги ключових кадрів в Офісі Зеленського, уряді та командуванні Збройних сил України”, а також зміцнити серед населення переконання, що влада працює лише на себе.

Особливо активну пропаганду вели у Telegram-каналах. На їх думку це був найефективніший спосіб проникнення в український медіапростір. Також щотижня російські спецслужби проводили опитування щодо довіри до Президента та ключових осіб в Україні.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору