Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Калущині поліція забрала у батьків двох маленьких дітей

На Калущині поліція забрала у батьків двох маленьких дітей

Дорослі зловживали алкоголем та не здійснювали належного догляду за своїми дітьми. Тому малюків відвезли до міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Мединя. 

Про це пише Інформатор з покликанням на поліцію Калущини.

Правоохоронці кажуть, що ювенальна превенція Калуського районного відділу поліції посилює увагу в роботі щодо попередження дитячої бездоглядності. Працівники поліції разом з представниками служб у справах дітей та соцслужб перевіряють умови проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

“Ювенальні поліцейські не обмежуються тільки застосуванням заходів адміністративного впливу до батьків, які не належним чином піклуються про дітей, а й дбають про те, щоб допомагати таким сім’ям, за потреби — й шляхом вилучення дітей до закладів соціального захисту”, — йдеться в офіційній інформації.

Інспекторка ювенальної превенції Тетяна Чаборик спільно із відповідними соціальними службами навідались до такої вразливої сім’ї з дітьми, де вилучили двох дітей віком 2 та 3 роки. Батьки зловживали алкоголем та не здійснювали належного догляду за дітьми.

На матір, яка не вперше притягалась до адміністративної відповідальності, складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору