Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші оштрафували громадянина рф, який побив літню жінку

У Калуші оштрафували громадянина рф, який побив літню жінку

Уродженець росії — електрик одного з підприємств Калуша наніс тілесні ушкодження своїй тещі. Вона — жінка літнього віку, що в суді було кваліфіковано як обтяжуюча обставина. У суді чоловік начебто розкаявся.

Яке покарання йому призначили, розповідає Інформатор.

Згідно з матеріалами справи, чоловік є уродженцем м. Собінка Володимирської області російської федерації і є громадянином росії. Одружений і мешкає у Калуші, працює електриком на одному з місцевих великих підприємств.

За кілька днів до нового року надвечір він перебував у квартирі та посварився з тещею. Стосунки у них і до того були неприязними, а тут зі словесних образ чоловік перейшов до тілесних ушкоджень.

“…схопив потерпілу за одяг та повалив її на підлогу та застосувавши значну фізичну силу наніс їй декілька ударів кулаками обох рук в область голови та обличчя зліва, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми із струсом головного мозку, який згідно висновку судово-медичного експерта від 26.01.2024 відноситься до легких тілесних ушкоджень, які викликали короткочасний розлад здоров’я. Синці в ділянці голови, субкон’юктивальний крововилив лівого ока відносяться до легких тілесних ушкоджень”, — йдеться у матеріалах справи.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному провадженні визнав повністю, каявся, просив суворо не карати. А от теща просила його оштрафувати.

Суд ухвалив визнати “бійця” винним за ч. 2 ст. 125 КК України та призначити покарання — 1700 гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору