Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Назустріч мрії”: у Калуші відбувся масштабний фестиваль дитячої творчості | ФОТОРЕПОРТАЖ

"Назустріч мрії": у Калуші відбувся масштабний фестиваль дитячої творчості | ФОТОРЕПОРТАЖ

Півтисячі дітей та їхніх батьків можна було побачити сьогодні на чи не наймасштабнішій події в Калуші за останній час. 

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 25 лютого, у Концертному залі, відбувся фестиваль дитячої художньої творчості “Назустріч мрії”. В ньому взяло участь 470 дітей з усієї Калущини.

“Ми сьогодні просто не маємо права не проводити такий фестиваль. У такий нелегкий час, коли ми бачимо як знищується наша держава, як знищується наша культура, ми просто зобов’язані відстоювати наші українські традиції. Найосновніше, що ми маємо робити, це зберігати українську культуру. Ми маємо показувати українські таланти, дитячі таланти. І сьогоднішній фестиваль особливий ще й тим, що тут також залучені діти, які переїхали до нас з інших міст, і знайшли в нашому Калуші свою домівку. І ми також хочемо їм показати, що ми завжди раді вітати їх та  їхніх батьків. Ми просто повинні це робити, бо хто як не ми, буде зберігати українські традиції й українську культуру. І буде доказувати москалю постійно, що Україна є, буде і вона незламна. Пережили карантин — переживемо й війну”, — промовила перед початком зі сцени очільниця управління культури, Любов Джуган.

Діти презентували свою творчість зі сцени — співали, танцювали й навіть представляли циркові номери.

Окрім незабутніх вражень виступу перед такою великою авдиторією, діти також отримали дипломи учасників та відзнаки у вигляді кубків та медалей.

Поруч у Мультикультурному центрі можна було також побачити художні та рукодільні роботи юних митців.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору