Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Владислав Кецмур з Долини потрапив у наступний етап шоу “МастерШеф”

Владислав Кецмур з Долини потрапив у наступний етап шоу "МастерШеф"

На вирішальному конкурсі у новому епізоді Владислав приготував одну з найкращих страв.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Ратушу.

Вчора, 24 лютого, на екрани вийшов третій епізод 13 сезону конкурсу “МастерШеф”. Після майстер-класу від переможниці минулого сезону Валерії Матрохіної усі учасники шоу поділились на дві команди. Одну з них очолив Владислав Кецмур. В результаті його команда добре справилась з поставленим завданням, за що він й одразу отримав чорний фартух, який дозволяє учаснику залишитись ще на тиждень в шоу.

На нього ще чекали два випробовування, не пройшовши їх можна було позбутися фартуха. Проте в другому випробуванні Влад втримав позицію та не зняв його. У вирішальній битві між чорними фартухами долинянин приготував одну з найкращих страв. Вона дозволила йому залишитись у шоу ще на тиждень.

Довідка: На початку повномасштабного вторгнення прикарпатець працював у Німеччині, тому перед ним постав вибір залишитись там, або ж повернутись в Україну. Владислав обрав другий варіант та приєднався до 80 Десантно-штурмової бригади. Наразі чоловік звільнений від служби за станом здоров’я та працює адміністратором у закладі італійської кухні.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору