Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Коломиї представники влади не прийшли на вшанування пам’яті полеглих Героїв

У Коломиї представники влади не прийшли на вшанування пам'яті полеглих Героїв

Зі всього апарату Коломийської міської ради, на захід до вшанування полеглих Героїв, прийшли тільки 2 депутати та заступник міського голови.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Інформатор Коломия.

До другої річниці повномасштабного вторгнення у Коломиї провели панахиду за панахиду за полеглими військовими. На молитву зібрались містяни, рідні загиблих духовенство, двоє депутатів міської ради та заступник мера.

Близькі загиблих воїнів обурюються, що представники влади уникають вшанування Героїв:

“Бачите, це тільки наша втрата, особиста. Владі байдуже до нашого горя й пам’яті захисників…”.

У міській раді запевняють, що мер не зміг бути присутній на вшануванні через робочий від’їзд. Проте у ратуші працюють 35 депутатів з яких тільки двоє були присутні на заході.

Головний редактор видання Інформатор Коломия Наталка Сандецька зазначає, що таке відношення від представників влади вже стало нормою:

“Зазвичай на прощання приходять ті з міських обранців, хто або стояли на захисті України, або волонтерить. З усіх начальників і заступників міського голови один-єдиний заступник ніколи не пропускає зустрічей загиблих, прощань і вшанування пам’яті. Працівників ратуші також не часто зустрінеш на похороні чи панахиді за загиблими. Рідні підтверджують, міські обранці уникають прощань із загиблими чи вшанування пам’яті”, — пише колега з Коломиї.

До теми: На річницю повномасштабного вторгнення у калуському храмі провели “Молитовну мобілізацію”.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору