Інформатор Калуш

ГРОШІ

За кошти обласного бюджету можна видати книгу | УМОВИ

За кошти обласного бюджету можна видати книгу | УМОВИ

На Івано-Франківщині розпочався прийом документів для участі у конкурсі на визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску/закупівлі за кошти обласного бюджету у 2024 році.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Як повідомила начальниця управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Лакіза, конкурс проводиться на виконання заходів регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки. Прийом документів триватиме 30 днів.

Конкурсні заявки на випуск (або закупівлю) суспільно-значущих творів приймаються за такими тематичними напрямами:

  • “Художня література сучасності”  — художні, документально-художні твори письменників з Івано-Франківщини,
  • “Художня класична література” — художні, документально-художні твори класиків української літератури, видання фольклору.
  • “Історико-патріотична література. Краєзнавство” — твори місцевих авторів з історії України та краю; видання, спрямовані на формування почуття патріотизму, національної самосвідомості й гідності, дбайливого ставлення до рідної мови, культури, традицій, готовності захищати Вітчизну; краєзнавчі видання та видання до визначних і пам’ятних дат.
  • “Видання для дітей та юнацтва” — казки, художні твори для дітей та юнацтва авторів з Прикарпаття
  • “Мистецтво. Образотворчі видання” — мистецькі та презентаційні видання про історичні пам’ятки Івано-Франківщини,
  • “Перекладна література” — перекладні твори відомих зарубіжних авторів, здійснені місцевими видавцями та перекладачами.

В ОДА нагадують, що 2024 рік на Прикарпатті проголошено роком Легіону Українських Січових Стрільців. Тож, просять авторів та видавців подавати на конкурс твори даної тематики.

Заявки у вигляді конкурсних пропозицій приймаються за адресою: 76004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації, кабінет 464.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору