Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як там їхати? У Калуші депутат вважає небезпечною ділянку дороги в районі Литвина

Небезпечна ділянка дороги

Депутат Калуської міської ради на сесії звернувся до міського голови, аби встановити дорожні знаки на одній із доріг міста. Каже, що “де там головна і хто кому має уступити” — незрозуміло.

Розповідає Інформатор.

“В нас є дорога окружна, що виходить на вулицю Литвина біля магазину “Молодіжний” (“Дністер”). Там іде дорога і там розв’язка. Там стоїть тільки один знак, що вантажним автомобілям містом по Литвина в сторону “Будівельника” в’їзд заборонений. Де там дорога, яка головна, яка другорядна, хто має уступити дорогу, хто має перевагу — там нема. Якщо можна передбачити, щоб поставити там два знаки, щоби десь якось врегулювати цей рух”, — звернувся депутат Сергій Шийко.

Зазначимо, що депутат уже не вперше виступає на сесії з подібним. Раніше він пропонував обмежити проїзд по пішохідній зоні в районі вулиці Шептицького.

“Я навіть не знаю, як це назвати: деякі водії до магазину “Сільпо” заїжджають уже від автобусної зупинки. І там в результаті зробили суцільну парковку і проїзну трасу”, — наголошував Сергій Шийко на сесії міської ради у грудні.

Тоді очільник громади навіть дав протокольне доручення підлеглим знайти рішення. Щоправда, досі — без змін.

Що ж до вулиці Литвина, то цього разу також було дано протокольне доручення, щоб з’ясувати, хто має встановити відповідні знаки і коли це можна буде зробити.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору