Інформатор Калуш

ТРЕШ

Правоохоронці вилучили у 24-річного калушанина наркотики. Справу скеровано до суду

Долинський суд оштрафував чиновницю, бо та не хотіла надавати інформацію про залишки коштів мерії

Відомо, що чоловік, перебуваючи у Калуші, незаконно придбав наркотики (без мети збуту). Небезпечна речовина знаходилась у зіп-пакеті. 24-річний мешканець Калуша незаконно зберігав її, додають у Калуській окружній прокуратурі.

Пише Інформатор.

1 лютого цього року чоловіка зупинили працівники поліції неподалік гаражного масиву у Калуші. У ході огляду місця події вони вилучили PVP (1-феніл-2піролідин-1-іл-пентан-1-он) у загальній кількості 5, 3350 грама (що відповідає великим розмірам).

Калуська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 24-річного жителя Калуша у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Довідка: Санкція ч. 2 ст.309 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору