Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуш Інформатор — серед найпопулярніших медіа Прикарпаття у 2023-му

Калуш Інформатор — серед найпопулярніших медіа Прикарпаття у 2023-му

Інформатор Калуш потрапив у десятку найпопулярніших місцевих онлайн-ресурсів в Івано-Франківську та області (за аналізом кількості переглядів сторінок у 2023-му році).

Пише Інформатор.

Рейтинг десяти найпопулярніших медіа про новини Івано-Франківської області склали спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO. Робили це на основі даних статистики з сервісу SimilarWeb та власного каталогу, у якому міститься понад 100 тис. ЗМІ зі всього світу.

Основний критерій відбору — кількість переглядів сторінок за 2023 рік, додають спеціалісти.

 

 

Статистика PRNEWS.IO

“Ці медіа-ресурси цікаві тим, що надають широкий спектр інформації про життя в Івано-Франківську та області. Вони дозволяють мешканцям бути інформованими про найактуальніші події, розвиток громади, культурні і спортивні ініціативи. Платформи також відіграють важливу роль у формуванні громадської думки за допомогою відкритого діалогу та обміну інформацією у регіоні”, — йдеться у тексті.

Довідка: Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору