Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

За два дні ліцеїсти у Голині зібрали понад 100 тисяч гривень

За два дні ліцеїсти у Голині зібрали понад 100 тисяч гривень

У ліцеї організували ярмарок, а гроші, які виручили під час заходу, передадуть на підтримку воїнів-односельців.

Повідомляє Інформатор.

Кілька днів тому учні початкових класів Голинського ліцею разом зі своїми батьками приготували багато різноманітних та цікавих смаколиків. Їх можна було придбати за доступною ціною й у такий спосіб долучитися до благодійного збору на підтримку ЗСУ. За день зібрали понад 49 тисяч гривень.

А вчора, 14 березня, у закладі відбувся ще один благодійний ярмарок. Цього разу його провели батьки та учні 5-11 класів.

 “Там можна було придбати страви української кухні, напої, сувеніри, прикраси, різні смаколики та вироби, зроблені своїми руками”, — йдеться у дописі на сторінці навчального закладу.

Спільним зусиллями цього дня було зібрано понад 60 тисяч гривень. Коштами допомогли і працівники навчального закладу.

Зібрану суму з обох ярмарків планують порівну розділити між військовослужбовцями з Голині — Іваном Грицаком та Богданом Завадецьким, які оголосили збір на квадрокоптери та FPV-дрони.

“Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу — за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!” — каже адміністрація ліцею.

Нагадаємо, що днями ярмаркували й у Калуському ліцеї №3. За домашніми смаколиками, які наготували батьки, тут шикувалися у чималі черги.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору