Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Петиція про присвоєння Героя України полеглому Захиснику з Калуша

Петиція про присвоєння Героя України полеглому Захиснику з Калуша

Петиція про присвоєння Героя України бійцю з Калуша Володимиру Павлюку була оприлюднена на сайті Президента 23 січня. Залишилось зібрати більше 20 тисяч голосів: на це є 37 днів.

Пише Інформатор.

На захист держави Володимир Павлюк став у перші дні повномасштабного вторгнення. Служив солдатом 109 батальйону легендарної 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Виконуючи свій військовий обов’язок, Володимир загинув 18 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в селі Роздолівка — Соледарської міської громади Бахмутського району Донецької області.

“Він відважно виконав свій обов’язок громадянина України, поклавши життя заради того, щоб його сімʼя, рідні та всі ми мали майбутнє у світлій, мирній та незалежній Україні. Володя був Людиною з великої літери. Ця петиція – найменше, що можна зробити для вшанування пам’яті нашого Героя – мужнього, сміливого, відважного, який був опорою, підтримкою та взірцем для багатьох. Був найкращим батьком сином, братом, дядьком, племінником, другом, побратимом та товаришем. Нашому Герою тепер назавжди 45,він віддав за нас із вами найцінніше — своє життя, маючи ще стільки планів та нездійснених мрій.Для всіх, він був та є справжнім Героєм України”, — пише ініціаторка петиції.

Підписати петицію можна за посиланням.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору