Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Соціальне таксі у Калуській громаді: як користуватися?

Соціальне таксі у Калуській громаді: як користуватися?

Послугою, яка діє у громаді завдяки БО “Благодійний фонд “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ”, прикарпатці користуються уже близько місяця.

Про це повідомили на сторінці Калуської міської ради, передає Інформатор.

Скористатися послугою соціальне таксі можуть:

  • люди з інвалідністю
  • літні люди (60+)
  • люди, які мають труднощі з пересуванням.

Мова йде як про внутрішньо переміщених, так і місцевих мешканців, які мають необхідність добратися до лікувальної чи певної адміністративної установи.

Як це працює?

Необхідно зв’язатися за номером телефону 0632010474 з соціальним працівником, який прийме вашу заявку онлайн. На її обробку піде 5-7 днів. Опісля — представник організації особисто перетелефонує і повідомить про можливість скористатися таксі безоплатно.

“Послуга діє в межах Івано-Франківської області. Благодійний фонд проводить оплату проїзду на таксі, але не здійснює супровід того, хто користається послугою”, — додають у дописі.

Представники БО “Благодійний фонд “Прем’єр Уржанс Інтернасьональ”, мобільні бригади організації у складі лікарів, медсестер, психологів та соціальних працівників також відвідують волонтерський та геріатричний центри, прихистки, соціальні служби, проводять тренінги, надають допомогу медичним закладам. Зокрема, в одному з прихистків, що знаходиться в Мостищі, благодійники утепляють стіну, а нещодавно передали й потужний генератор, що допоможе забезпечити функціонування одного з шелтерів у випадку відключення електроенергії.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору