Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші вдруге відбудеться благодійний психологічний фестиваль

У Калуші вдруге відбудеться благодійний психологічний фестиваль

Команда психологів організовує у Калуші великикй благодійний психологічний фестиваль. Захід відбудеться вже вдруге. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу воїнам ЗСУ.  

Анонсує Інформатор.

Другий Благодійний психологічний фестиваль “РАЗОМ З ТОБОЮ” відбудеться 14 квітня у приміщенні ліцею №6. Він розпочнеться об 11:00 і триватиме фактично увесь день.

Як розповідають організатори, попередній такий захід, який відбувся восени, відвідало понад 100 учасників і в результаті було зібрано 32 270 гривень на укомплектування тактичних аптечок для наших захисників.

Але запити від військових є щодня, тому і цього разу фестиваль має благодійну мету: всі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу воїнам.

“Команда психологів готує для учасників цікаві та корисні воркшопи, метою яких є знаходження ресурсу та опори, психоемоційна підтримка та розвантаження. Тому кожен, хто долучиться до заходу, буде мати можливість зробити дві важливі справи: долучитися до благодійного збору та подбати про своє ментальне здоровʼя”, — наголошують організатори.

Участь у фестивалі доступна всім у віці 10+ років. Реєструватися можна вже за посиланням. Вартість — 500 гривень (для родин військовослужбовців — безкоштовно).

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору