Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Калущині водій із деревиною без документів намагався підкупити поліцейських

На Калущині водій із деревиною без документів намагався підкупити поліцейських

34-річний мешканець Калуського району перевозив лісодеревину без супровідних документів, а поліцейським запропонував хабар. За процесуального керівництва Рожнятівського відділу Калуської окружної прокуратури справу вже скеровано до суду.

Про це Інформатору повідомили у Калуській окружній прокуратурі.

Матеріали справи скеровано до Рожнятівського районного суду. Йдеться про обвинувальний акт відносно мешканця Калуського району, який обвинувачується у наданні службовій особі неправомірної вигоди за не вчинення службовою особою в його інтересах дій з використанням службового становища.

“Досудовим розслідуванням встановлено, що водій транспортного засобу у березні 2024 року, з метою уникнення відповідальності за перевезення лісодеревини без супровідних документів, звернувся до працівників правоохоронного органу з пропозицією надання неправомірної вигоди за вирішення вказаного питання, зокрема не притягнення до встановленої законодавством відповідальності за вказаним фактом”, — кажуть у прокуратурі.

На даний час кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України знаходиться на розгляді в Рожнятівському районному суді.

За вчинене особі  загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Фото ілюстративне

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору