Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші невідомі застрелили собаку | Поліція розпочала перевірку

У Калуші невідомі застрелили собаку | Поліція розпочала перевірку

За словами господарів собаку застрелили на їх власному подвір’ї. У тварину прилетіло 8 куль, одна з яких стала смертоносною.

Пише Інформатор.

Про стрілянину у собаку її чоловіка написала жителька мікрорайону Хотінь Кароліна Чіпко. Дівчина розповідає, що підґрунтям такого жорстокого вчинку скоріш за все стали постійні інциденти з сусідськими котами.

“Барс був тим собакою який не любив котів. У сусідів навколо, звісно ж є коти, і коли ми випускали його за подвірʼя траплялися випадки, що пес на полі, за межами будь-якого сусідського подвірʼя загризав кота. Коли до нас поступило зауваження від сусідів, щоб ми не випускали пса, ми погодилися і не випускали свого собаку за межі подвірʼя більше, як півтора року! Все було ок, але коти всеодно залазили до нас на подвір’я де він їх успішно ловив”, — пише Кароліна.

Вона пояснює, що собаку зі свого подвір’я не випускали, а котів котрі залазять до них через паркан не могли контролювати. Тому час від часу на їх подвір’ї траплялися смерті котів. Такий інцидент повторився 18 березня, після чого невідомі застрелили собаку. Одна з восьми куль зачепила мозок Барса. Від цього він помер на місці.

“Чи є ще більш жорстокіше створіння на цій землі аніж людина, думаю ні! Мене просто розриває з середини, як можна бути таким жорстоким і як взагалі можна позволити собі застрелити чужу собаку на чужому подвір’ї?”, — ділиться дівчина.

Доказів хто це міг зробити власники не мають, але підозрюють когось з сусідів в окрузі. Про факт вбивства домашньої тварини повідомили у поліцію. Правоохоронці зазначають, що даним фактом одразу розпочали перевірку.

“На місце події була слідчо-оперативна група Калуського РВП. Поліцейські опитали власника тварини. Наразі з’ясовують всі обставини та осіб, причетних до правопорушення. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень”, — пишуть на сторінці поліції.

У коментарі Інформатору Кароліна розповіла, що за словами правоохоронців підозра впаде на власників будинків з переді подвір’я, бо собака ховаючись тікала за хату. Наразі перевірка триває.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору