Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

З початку року у Калуші зафіксували майже 200 випадків домашнього насильства

З початку року у Калуші зафіксували майже 200 випадків домашнього насильства

Правоохоронці зазначають, що це одна з найбільш поширених проблем сьогодення тому планують розширювати інструменти роботи в цьому напрямку. 

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію Калущини.

Загалом за статтею “Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статті, невиконання термінового забороненого припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування” було притягнуто до адмінвідповідальності 82 кривдників. Також винесено 117 термінових заборонних приписів і задокументовано 2 кримінальних правопорушення.

З цього приводу старший дільничний офіцер поліції Калуського районного відділу поліції Галина Серман провела онлайн зустріч з дослідницею фонду “Ветерани хаб” Марією Соколовою.

“На зустрічі обговорювались питання, щодо специфіки роботи та алгоритм дій поліцейських під час реагування на повідомлення по домашньому насильству незалежно від статі чи соціального статусу учасників. Також під час бесіди дільнична розповіла не тільки про роботу поліцейських в даному напрямку, а й про взаємодію та співпрацю з усіма зацікавленими службами”, — пишуть на сторінці поліції.

Правоохоронці вкотре нагадують не замовчувати факти домашнього насильства. Якщо ви стали жертвою чи свідком домашнього насильства, то телефонуйте за номером 102.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору