Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

За вихідні в Калуші до відповідальності притягнули 26 порушників

За вихідні в Калуші до відповідальності притягнули 26 порушників

За вихідні на спецлінію 102 надійшло у Калуші надійшло 39 повідомлень від мешканців  району, усі сигнали опрацьовані.

Як повідомили Інформатору у Калуському відділі поліції, до адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 26 осіб, у тому числі — одного нетверезого водія та двох осіб за вчинення дорожньо-транспортної пригоди. Ще по одному порушнику — за вчинення дрібного хуліганства та за вчинення домашнього насильства.

Правоохоронці закликають громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення; не порушувати  правила дорожнього руху та не сідати за кермо в нетверезому стані.

Поліція також нагадує:

  • по телефону нікому не розповідайте ніяких відомостей зі своєї картки;
  • якщо висувають умову, що для виконання певних дій потрібно повідомити пін-код вашої картки або одноразовий пароль з SMS-повідомлення — негайно завершуйте розмову. Це шахрай!
  • всі операції щодо безпеки картки проводьте тільки особисто у відділенні банку;

“Пам’ятайте: справжній банківський працівник не має права питати у вас секретні дані картки і ніколи цього не робитиме. Так вчиняє тільки шахрай”, — наголошують у поліції.

У разі виявлення правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33  або на лінію 102.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору