Інформатор Калуш

ВЛАДА

Повернути можливість отримання водійських прав у Калуші — нова ініціатива від депутатів райради

Повернути можливість отримання на водійських прав у Калуші — нова ініціатива від депутатів райради

Депутати Калуської районної ради ініціювали звернення щодо відновлення здачі іспитів у Калуському сервісному центрі МВС.

Пише Інформатор.

Ініціювали його сьогодні, 27 березня, на черговому засіданні Калуської районної ради. Депутати хочуть відновити можливість здачі теоретичних та практичних іспитів для отримання водійського посвідчення у сервісному центрі №2642, що знаходиться у Калуші.

У зверненні депутати зазначають, що оптимізація центрів створила значну напругу в Калуському районі. Через віддаленість окремих населених пунктів, в тому числі гірських, кандидатам у водії створюються додаткові незручності та витрати.

“Це суперечить принципам доступності та зручності надання послуг, що передбачає наявність умов, які забезпечують доступ до адмінпослуг якомога більшій кількості субʼєктів звернень, а також максимально доступний та комфортний спосіб отримання адміністративних послуг”, — йдеться у зверненні.

В підсумку депутати просять повернути сервісному центру МВС у Калуші повноваження приймати теоретичні та практичні іспити для отримання водійських прав.

“Надзвичайно важливе рішення, яке підтримали всі колеги депутати. Дякую за розуміння”, — пише заступник.

Нагадаємо, що раніше в МВС вирішили оптимізувати сервісні центри на Прикарпатті. Від жовтня 2023 року мешканці Калущини мають їхати здавати теоретичні та практичні іспити в Івано-Франківську, або Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору