Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: кокосові тістечка

Вони виходять надзвичайно м’якими й ніжними… ще й із додаванням кокосу.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • м’якоть кокоса — 100 г
  • кокосове молоко — 1-2 ст. ложки
  • фінікова паста — 2 ст. ложки
  • біле борошно — 100 г
  • лимонний сік — 1 ст. ложка
  • розпушувач — 1/3 ч. ложки
  • кокосова стружка

Приготування:

Усі інгредієнти (окрім стружки) змішайте до однорідної консистенції. Зліпіть із маси печиво та викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією. Також можна у формочки.

Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору