Вони виходять надзвичайно м’якими й ніжними… ще й із додаванням кокосу.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- м’якоть кокоса — 100 г
- кокосове молоко — 1-2 ст. ложки
- фінікова паста — 2 ст. ложки
- біле борошно — 100 г
- лимонний сік — 1 ст. ложка
- розпушувач — 1/3 ч. ложки
- кокосова стружка
Приготування:
Усі інгредієнти (окрім стружки) змішайте до однорідної консистенції. Зліпіть із маси печиво та викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією. Також можна у формочки.
Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08