Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Мешканці Пійла просять встановити дорожній знак на проблемній ділянці

Мешканці Пійла просять встановити дорожній знак на проблемній ділянці

Перед в’їздом у село Пійло, якщо їхати з Калуша, є мікрорайон із новобудовами. Виїзд звідти на швидкісну трасу — проблемний. Тож, мешканці сподіваються, що встановлення дорожнього знака допоможе.

Пише Інформатор.

Кілька днів  тому під час засідання сесії Калуської міської ради депутатка Оксана Савчук звернулася до міського голови Андрія Найди з проханням дати протокольне доручення підлеглим звернутися до Служби автомобільних доріг щодо встановлення знаку “Поворот” до мікрорайону “Нова будова”.

“За невеликий проміжок часу на цій ділянці дороги між Калушем і Пійлом сталося кілька ДТП… Цей мікрорайон збільшується, тому проблема стає актуальнішою. До мене звернулися жителі відповідного мікрорайону, тому прошу дати відповідне протокольне доручення”, — обґрунтувала вона.

До слова, про проблему писали і в соцмережах:

У міській раді пообіцяли ситуацію вивчити і за потреби направити звернення або ж розглянути питання детальніше на координаційній раді з питань безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, на одній із нещодавніх сесій Калуської міської ради йшлося про необхідність встановлення дорожніх знаків у районі вулиці Литвина. Їх уже встановили.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору