Інформатор Калуш

ТРЕШ

Цього року на Прикарпатті виявили 16 нелегальних мігрантів

Десятеро іноземців, які порушили міграційне законодавство, у примусовому порядку вже покинули Україну. Аналогічні процедури примусового видворення чи примусового повернення з України будуть виконуватися у повному обсязі після ідентифікації цих осіб (забезпечення проїзними документами).

Пише Інформатор, покликаючись на Міграційну службу Івано-Франківської області.

Працівники підрозділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС в Івано-Франківській області у взаємодії з правоохоронцями цього тижня досягли завершального етапу у процедурі примусового повернення з України громадянина Грузії.

30-річний чоловік зараз перебуває у спеціалізованому пункті тимчасового перебування іноземців. Вже готовий проїзний документ для перетину кордону. Крайніх 5 років іноземець провів в українській в’язниці, куди потрапив за вироком суду за вчинення низки майнових кримінальних правопорушень на території України.

У подібних випадках щодо осіб-іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі, міграційна служба ухвалює безальтернативне рішення – ці громадяни мають покинути територію нашої країни, бо мова про питання забезпечення національної безпеки і публічної безпеки людей.

До слова, за цей період міграційна служба Івано-Франківської області ухвалила рішення про заборону в’їзду в Україну 33 громадянам іноземних країн.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору