Це справжній смаколик! Бо банановий хліб апетитний і без намазок. А якщо додати зверху свіжі фрукти із медом…
Рецептом приготування ділиться Інформатор.
Інгредієнти:
- банан — 150 г
- аквафаба — 2 ст. ложки
- борошно — 110 г
- цукор
Приготування:
Готову аквафабу збийте з цукром. Розімніть банан виделкою, додайте в блендер до аквафаби та ще раз збийте.
Змішайте в мисці (окремо) сухі інгредієнти. Додайте до банана та ще раз змішайте. Можна додати горіхи, але краще обирати волоські— щоб тісто їх не розмочило.
Вилийте тісто у форму. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 40-60 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08