Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Співачка з Івано-Франківська GEREGA презентувала ліричну версію пісні “Знову”

Співачка з Івано-Франківська GEREGA презентувала ліричну версію пісні "Знову"

Співачка вже запам’яталася слухачам як справжня бунтарка: поп-рок версія пісні “Знову” разом з екранізацією, де GEREGA сиділа на палаючому дивані, ще раз підкреслила основний меседж її творчості. Проте, тепер співачка демонструє себе зовсім з іншої сторони – тендітної та лагідної. 

Пише Інформатор.

Пісня “Знову” присвячена вимушеному розставанню двох закоханих. І перша версія демонструє, що героїня виражає злість та лють, бажаючи раз і назавжди позбутися цих спогадів. Знищити та забути.

А лірична версія демонструє інший настрій – жаль, смуток та переживання. Коли співачка сам-на-сам з емоціями. Тільки фортепіано та її голос.

“Над створенням ліричної версії пісні ми задумалися ще під час створення оригіналу. Адже тоді у першій версії мені хотілося, аби перший куплет був виконаний тільки під фортепіано. Проте це не лягало в аранжування. Тому ми прийняли рішення показати цю пісню також з іншої сторони. Зараз пісня “Знову” звучить по-новому. А можливо дехто за сприйняттям розцінить її зовсім інакше”, — зазначила GEREGA.

GEREGA (Софія Герега)– представниця українського тін-попу та поп-року, яка тільки починає свій творчий шлях. Лауреатка 1 премію у Міжнародному Багатожанровому Фестивалі мистецтв “Etoiles De Paris” у Франції.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору