Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

За кілька днів Калуш уже матиме свій фірмовий торт | ФОТОФАКТ

За кілька днів Калуш уже матиме свій фірмовий торт | ФОТОФАКТ

Наразі стало відомо, як виглядатиме фірмова коробка торта. А сам десерт можна буде скуштувати у поділок 15 квітня й надалі хоч щодня.

Пише Інформатор.

Про виготовлення фірмового торта у Калуші говорять уже доволі тривалий час. Але розробка й патентування — це клопітно. Тож, довелося чекати.

Ідею створення “Калуського торта” запропонувала міська влада. А над втіленням працювали на одній із місцевих пекарень. Майже одразу було вирішено. що до складу солодкого виробу додадуть солону карамель, як історичний символ, адже у Калуші історично добували сіль.

З інших уже відомих складників — грецький горіх та арахіс, крем на основі масла, коржі. Склад виробу можна буде прочитати на коробці, а от рецепт тримають у таємниці.

Станом на зараз відомо, у якій коробці продаватимуть фірмовий калуський торт. Відео оприлюднила калушанка Наталія Захарова. Як видно, над дизайном пакування також ретельно попрацювали фахівці. На ньому і карта, і коротка інформація про місто, і герб Калуша.

Вага торта становитиме 700 грамів. І, до слова, він буде не надто калорійним як на десерт — 346 ккал на 100 грамів. А де можна буде придбати ексклюзивний кондитерський виріб і за якою він буде ціною, розповімо згодом.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору