Калуш До сайту

Смачний піст: мариновані печериці

Ці ніжні грибочки можна додати до пюре з картоплі чи макаронів. А також — до салату зі свіжими овочами.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Для маринаду:

Приготування:

Вимийте печериці та покладіть їх до каструлі. Залийте їх водою й додайте оцту. Варіть впродовж 10 хвилин.

В іншу каструлю налийте воду, яку ви підготували для маринаду. Додайте трішки цукру, дві ложки солі, лаврові листки та кілька горошків перцю. Розмішайте та доведіть до кипіння.

Маринад зніміть з вогню та влийте оцту.

Відварені гриби перекладіть в банку. Залийте маринадом та закрийте кришкою. Після того, як гриби охолонуть — поставте банку до холодильника. Гриби мають маринуватися впродовж 5-6 годин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08