Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Болехівській лікарні підсилять діагностичний центр — працюватимуть уролог та кардіолог

У Болехівській лікарні підсилять діагностичний центр — працюватимуть уролог та кардіолог

У Болехівську центральну міську лікарню візьмуть на роботу кількох вузькопрофільних фахівців. Зокрема, додадуть посади уролога та кардіолога.

Кого ще — розповідає Інформатор.

Про внесення змін до штатного розпису комунального некомерційного підприємства “Болехівська центральна міська лікарня” йшлося на сесії міської ради. Саме вона мала дати дозвіл на розширення штату. Директор медзакладу Валерій Гутак потребу аргументував так:

“Ми хочемо підсилити наш діагностичний консультативний центр додатковими лікарями вузької спеціальності. Це уролог і кардіолог. Також хочемо ввести посаду медичного реєстратора для того, щоб можна було правильно організувати роботу реєстратури”.

У пояснювальній записці до проєкту рішення зазначено, що Болехівська центральна міська лікарня є закладом охорони здоров’я, що надає послуги вторинної/спеціалізованої та інших видів медичної допомоги жителям Болехівської територіальної громади та іншим особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом.

Для покращення надання медичної допомоги населенню вносять такі зміни в штатний розпис:

в консультативно діагностичному центрі – додатково створюють посаду лікаря уролога та посаду лікаря кардіолога: на пів ставки працюватимуть лікар ультразвукової діагностики та лаборант; додають посади сестри медичної та реєстратора; на чверть ставки працюватиме сестра медичналікарсько-консультативної комісії.

в центрі терапевтичної та паліативної допомоги – додатково створюють по 0,5 посади лікаря терапевта та лікаря-невропатолога.

в загальнолікарняно-господарський відділ додають 0,5 посади статиста й 0,5 посади оператора котельні.

Депутати міської ради рішення погодили. Тож, загалом у Болехівській ЦМЛ тепер 91,75 посад, з яких 33,75 — лікарських.

Читайте також“Чужі” направлення на обстеження. У болехівській лікарні пообіцяли оптимізувати роботу

 

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору