Читайте також, як приготувати тофу-пудинг з натуральним шоколадом.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- чіа — 100 г
- липовий мед — 5 ст. ложок
- кокосове або мигдалеве молоко — 500 мл (можна і те, і інше — по 250 мл)
- морожена або свіжа малина (чи інші фрукти) — 200 г
- лимонний сік — 1 ст. ложка
- гранола — 4 ст. ложки
Приготування:
Змішайте молоко та 4 ст. ложки меду в посудині. Змішуйте: мед має повністю розчинитися. Розлийте по склянках молоко. У кожну насипте чіа й добре вимішайте.
Склянки з сумішшю поставте у холодильник. Через годину ще раз перемішайте та знову поставте до холодильника. Загалом у холодильнику суміш має стояти від 8 до 12 годин.
Опісля — приготуйте малиновий джем. Для цього малину, столову ложку меду та лимонний сік збийте у блендері до однорідної маси.
Рівномірно розкладіть малину зверху на пудинг у склянках. А зверху ще по столовій ложці граноли.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08