Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші зареєстрували петицію про звільнення керівника КП “КЕК”

Щоб звільнити керівника КЕКу, в Калуші зареєстрували петицію

Сьогодні у Калуші почали збирати підписи під петицію щодо звільнення керівника комунального підприємства “Калуська енергетична компанія”.

Повідомляє Інформатор.

Текст самої петиції — доволі лаконічний: звільнити керівника “Калуської енергетичної компанії” Петра Шевчука.

“В зв’язку з постійними перебоями подачі води, загрозою припинення централізованого водовідведення та водопостачання, доведення КП до збитковості та відсутності стратегії виведення підприємства з кризи — і все це при захмарних преміях керівника в військовий час та підвищення тарифів”, — йдеться в обгрунтуванні такої ініціативи.

Зазначимо, що авторство належить калушанці Світлані Вітковській, яка раніше неодноразово брала участь в акціях на підтримку ЗСУ, відвідувала сесії міської ради та інші засідання, виступаючи проти “бруківки” й наполягаючи: влада має працювати прозоро, а реалізацію всіх непріоритетних проєктів слід відкласти на період після війни. Також вона є у числі тих активістів, хто пропонував створити наглядові ради на комунальних підприємствах (це питання депутати поки що не підтримали).

Збір підписів під петицією розпочався сьогодні, 12 квітня, і триватиме 90 днів. Якщо її підпише не менш як 150 людей, петиція піде на розгляд міської ради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору