Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: чіа-пудинг з гранолою

Смачний піст: чіа-пудинг з гранолою

Читайте також, як приготувати тофу-пудинг з натуральним шоколадом.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • чіа — 100 г
  • липовий мед — 5 ст. ложок
  • кокосове або мигдалеве молоко — 500 мл (можна і те, і інше — по 250 мл)
  • морожена або свіжа малина (чи інші фрукти) — 200 г
  • лимонний сік — 1 ст. ложка
  • гранола — 4 ст. ложки

Приготування:

Змішайте молоко та 4 ст. ложки меду в посудині. Змішуйте: мед має повністю розчинитися. Розлийте по склянках молоко. У кожну насипте чіа й добре вимішайте.

Склянки з сумішшю поставте у холодильник. Через годину ще раз перемішайте та знову поставте до холодильника. Загалом у холодильнику суміш має стояти від 8 до 12 годин.

Опісля — приготуйте малиновий джем. Для цього малину, столову ложку меду та лимонний сік збийте у блендері до однорідної маси.

Рівномірно розкладіть малину зверху на пудинг у склянках. А зверху ще по столовій ложці граноли.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору