Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Як замовити плакат на стіну з власним зображенням?

Як замовити плакат на стіну з власним зображенням?

Плакати на стінах не втрачають популярність. Якщо і ви бажаєте мати унікальний банер в себе вдома або в офісі, ви можете замовити плакат на стіну за вигідною ціною. Можете вибрати будь-який розмір, зробити будь-який макет і насолоджуватись унікальним дизайном вдома. Або використати плакат як ефективний рекламний інструмент.

Навіщо потрібен плакат

По-перше, це цікаве рішення для дизайну інтер’єру. Невеликий банер із зображенням автівок, музичних груп, улюблених героїв фільмів чи коміксів точно сподобається багатьом. Якщо ж ви представник фірми, то можете замовити плакат як рекламний інструмент.

Розмістити його можна:

  • в офісі компанії;
  • на конференції чи презентації;
  • на різноманітних виставках;
  • в магазинах.

Іншими словами, всюди, де його може побачити ваша цільова аудиторія. Або в тих місцях, де ви виставляєте свій товар чи розказуєте про послуги, що надає компанія.

Як працює така реклама?

Реклама на плакатах працює через привертання уваги. Банер має великий розмір. Зазвичай для нанесення застосовують кольоровий принт, що впадає в очі навіть на великій відстані. Її бачать багато людей. Доцільно друкувати:

  • фірмову символіку, щоб запасти в пам’ять якомога більшій кількості потенційних клієнтів;
  • важливі повідомлення, наприклад, інформацію про акції, розпродаж чи унікальні товарні пропозиції;
  • заклик до дії, на кшталт пропозиції завітати до фірмового магазину або виконати замовлення.

Гарний візуальний ефект швидко спрацьовує і ви отримаєте збільшення продажів та широке охоплення аудиторії.

Яким має бути банер

Важливі умови: плакат має бути високої якості, а принт на ньому чітким та яскравим. Такі вироби можна замовити в компанії vip-print. Спеціалісти працюють із продукцією від відомих виробників. Для друку застосовуються сучасні технології. Компанія працює як з великим замовленнями, так і з дрібним оптом. Вартість залежить від тиражу та складності макета.

Пам’ятайте, що якісний банер має бути привабливим для більшості потенційних клієнтів, а вся розміщена інформація легко читатись, бути лаконічною та зрозумілою. І тоді його використання буде мати 100% ефект.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору