Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Золоті кольє із каменями – прикраси не тільки для вечірніх луків

Золоті кольє із каменями – прикраси не тільки для вечірніх луків

Кольє – то прикраса, яка здатна будь якому образу додати ошатності. Хоча, все залежить від стилістичної концепції самої коштовності.

Золоті кольє із каменями – прикраси не тільки для вечірніх луківБо навіть є можливість підібрати золоті кольє із каменями, які виглядатимуть доречно в тандемі з ділом костюмом або літнім сарафаном. Все залежить від розміру, форми та дизайну. На сайті інтернет магазину Злато представлено багато моделей саме у такому виконання (з золота і з коштовними або напівкоштовними каменями), тому підібрати варіант до смаку і в рамках визначеного бюджету не так складно.

Увага на каміння

Кольє з золота можуть бути виконані як з металу червоного кольору, так і жовтого, рожевого. Шикарно виглядають моделі в білому голді і виконані з комбінації різних сплавів. Але безперечно акцентом будь-якого кольє з серії «золотих з каменями» є саме коштовне чи напівкоштовне каміння. Майстри дуже ретельно підбирають камінці для інкрустації бо саме від цього залежить і стилістична концепція прикраси і її вишуканість. Золото метал дуже слухняний, отож в плані форми та дизайну кольє немає жодних обмежень. Щодо камінців, тут теж використовуються різні рішення. Безперечно популярними є камені вищої ліги такі як:

  • діаманти;
  • сапфіри;
  • рубіни;
  • смарагди;
  • топази.

Причому такі рішення актуальні як для прикрас «вечірніх» так і для коштовностей, носити які доречно навіть з луками в стилі кежуал. Інша справа що варто ретельно підбирати фасон та розміри і кольє і його декору. Чим крутіший декор, чим більше камінців і чим вони більші – це значить що перед вами вишукана коштовність, яка призначена для доповнення вечірніх образів. А от «на кожен день» можна придбати кольє з золота з невеликим діамантом або доріжкою а також моделі з перлами. Ще одна вдала ідея – кольє з напівдорогоцінним камінням (циркони, агат, онікс)

До речі, прикраса, яку обожнюють it-girls це кольє з золота (як правило, білого) з доріжкою діамантів. Таке кольє отримало назву «тенісне» і воно ідеально пасує до тенісного браслету в аналогічному виконанні. Хоча, все частіше і тенісні кольє виготовляють з золота в різних кольорах і з використанням не тільки діамантів і не тільки прозорих діамантів.

Стилісти радять, обираючи кольє з золота декороване камінням, враховувати ситуацію, наряд до якого підбирається прикраса. Якщо потрібне універсальне рішення – краще обирати нейтральні фасони і нейтральний декор. А що може бути універсальніше за діаманти прозорі як сльоза? Хіба циркони… як компроміс між діамантами і ціною.

Тоді як золоті кольє масивні ще і з різними коштовними камінцями (синього кольору чи червоного, зеленого чи чорного) вже підбираються більш акуратно під кожний окремий образ.

Щодо фізичних параметрів, то як і у випадку з будь-якими кольє, не варто жінкам мініатюрним обирати дуже масивні прикраси, а панянкам з розкішними формами навпаки треба відмовитися від ідеї придбати дуже «тоненьке» кольє. Краще зробити вибір на користь прикраси середніх або навіть «великих» розмірів.

Золоті кольє із каменями – прикраси не тільки для вечірніх луків

Розібратися з цими усіма нюансами допоможуть консультанти Zlato, тим більше що на сайті представлений справді величезний вибір.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору