Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Рожнятівщині люди завершили перший етап ремонту дороги | ФОТО

Дуюа дорога

Бетон, яким залатали ями на дорозі біля села Дуба, вистоявся уже 8 днів. Відтак — уже можна їхати. Активісти тим часом готуються до другого етапу.

Відремонтованою дорогою напередодні проїхався й Інформатор.

Як повідомив ініціатор ремонту Михайло Кулик, шини та інші підручні засоби, якими загороджували проїзд по свіжому бетону, зняли у суботу. До того всі водії дуже акуратно об’їжджали ділянку по узбіччю, з розумінням ставлячись до ситуації.

“Наразі ми залили 11 кубів бетону. Їх вистачило на 100-110 вибоїн, а загалом у планах — закриття 200 ям”, — каже чоловік.

За його словами, цього тижня планували завершити роботу, але наразі ще не вистачає грошей (потрібно приблизно 80 тисяч гривень, а зібрано трохи більше 30 тисяч) та і погода псується.

“Тому найближчі кілька днів ще будемо доорганізовуватись, дозбирувати кошти, а, якщо блисне сонце, то наступної суботи продовжимо. До Великодня хочемо все завершити”, — додає Михайло Кулик.

Нагадаємо, що йдеться про ділянку дороги “Креховичі-Дзвиняч”, яка вкрита великими та глибокими ямами. Якщо в них ступити ногою, то висота вибоїни сягатиме до самої щиколотки. Нещодавно, склавши власні кошти, місцеві закупили матеріал та самі взялись за ремонт дороги на під’їзді до села Дуба.

Читайте також — Залатані ями і веселка. Як рухаються роботи з ремонту дороги на Рожнятівщині | ФОТО

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору