Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Залатані ями і веселка. Як рухаються роботи з ремонту дороги на Рожнятівщині | ФОТО

Залатані ями і веселка. Як рухаються роботи з ремонту дороги на Рожнятівщині | ФОТО

На Рожнятівщині люди продовжують латати дорогу власними силами. Щодня вони діляться свіжими світлинами, які ілюструють, як рухається справа, та авторським описом.

З дописів Михайла Кулика дізнаємося усі деталі, пише Інформатор.

Нагадаємо, йдеться про ділянку дороги “Креховичі-Дзвиняч”, яка вкрита великими та глибокими ямами. Якщо в них ступити ногою, то висота вибоїни сягатиме до самої щиколотки.

У суботу між селами Дуба і Князівським працював міксер з бетоном. Активісти попередньо повідомляли, що з цього дня і аж до 15  квітня основне полотно дороги буде непроїзне.

“Їдьте панове, всі без вийнятку по узбіччі: що ліва, що права сторона — в міру проїзні”, — повідомили учасники акції.

Цікаво описує Михайло Кулик тих, хто долучається фінансово до ремонту дороги. “В долі”, каже, і поліція на “Дастері”, яка задонатила на дві вибоїни, і “один френдик із села нижче” та його дружина, яка зробила “таємний” внесок, й інші благодійники.

“Приємно було під обід отримати від водія автобуса Перегінське – Франек звичайний пакет з добрим і шляхетним наповненням… Це вам підживитися! Дякую френд за людяність!” — інформує активіст.

Приємно було людям, коли місцевий бджоляр приніс кілька банок меду на знак вдячності тим, хто працює на дорозі. А під вечір — ще і веселка.

“… подвійна і якась така мирна і казкова. Все буде Україна, тільки вірте і докладайте зусиль. Дякую, дякую!” — йдеться в дописі.

Після плідного робочого дня вчорашнього попереду в активістів короткий відпочинок.

“Передихнемо яких 72 години і буде оголошений наступний збір донатів на довершення до прапора в моє село, щоб ми всі знали, що цей відрізок відремонтований від пункту А до пункту Б і всі зацінять труди і спонсорів”, — повідомив Михайло Кулик.

Нагадуємо, що Інформатор побував на ділянці дороги, яку ремонтують люди. Як це було — і відеорепортажі:

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору