Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Макар Загной із Калуша став переможцем міжнародного турніру з дзюдо

Макар Загной став переможцем міжнародного турніру з дзюдо

Минулого вікенду увага світової спільноти дзюдо буде прикута до міжнародного турніру, що відбувався у Словаччині. Серед призерів — п’ятикласник із Калуша Макар Загной.

Повідомляє Інформатор.

Міжнародний турнір із дзюдо “Bardejov Judo Open” зібрав 60 клубів із 14 країн світу. Загалом його учасниками стали понад 900 спортсменів.

Серед учасників і призерів — Макар Загной, який виступає у вазі 38 кг. У своїй віковій групі він провів 5 сутичок та посів перше місце. Окрім цього, клуб, у якому він займається (СК ДЗЮДО КАНО), виборов четверте місце.

Нагадаємо, що Макар є учнем 5-го класу Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка. Хлопець із родиною вже два роки живе у Калуші, переїхав сюди із Нікополя. Спортом займається вже багато років. Зараз тренується в Івано-Франківську під керівництвом тренерів Валерія Миколайовича Корсуна та Ігоря Валерійовича.

Нещодавно ми писали, що Макар Загной став призером Традиційного турніру з дзюдо серед юнаків та дівчат 2012-2014 років народження на призи призера ХХVIII та XXIX Олімпійських Ігор Романа Гонтюка.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору