Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Що вам потрібно для отримання онлайн-позики без відмови?

Що вам потрібно для отримання онлайн-позики без відмови?

Очікування рішення щодо видачі позики — не дуже приємна ситуація. Але можна зробити так, щоб вона не виникала взагалі чи була винятком із правил. Скористайтеся наведеними порадами, щоб онлайн позика на картку без відмови прийшла з першого разу та якнайшвидше. 

Контролюйте свій кредитний рейтинг

Не важливо, отримуєте ви позику вперше чи вже робили це десятки разів: вам необхідно чітко знати свою кредитну історію. Скористайтеся сервісом для її безкоштовної перевірки (доступна всім громадянам України один раз на рік) або оплатіть послугу, щоб розуміти, які шанси на отримання кредиту ви маєте. 

Прорахуйте суму кредиту

Намагайтеся позичати реальні суми — ті, які точно зможете повернути у визначений в договорі термін. Розгляньте можливість позики у близьких, друзів або на роботі, якщо йдеться про форс-мажорну ситуацію на зразок термінового лікування дитини. Не намагайтеся взяти в кредит суму «про запас», тобто таку, в якій фактично немає потреби. Пам’ятайте, що за кожну позичену гривню ви сплатите додаткові проценти під час повернення. Особливо ретельно рахуйте суму позики, якщо в минулому у вас траплялися випадки несвоєчасного повернення чи це взагалі ваш перший у житті кредит. 

Ретельно вибирайте організацію, у якої плануєте позичити гроші

Нехай на ваш вибір впливає не тільки реклама на телебаченні та в інтернеті, а й інші фактори. Насамперед дізнайтеся наперед, які демографічні обмеження висуває кредитна організація: можливо, вона не працює зі студентами, пенсіонерами чи безробітними. Крім того, скористайтеся калькулятором для розрахунку платежів і визначте фактичну суму переплати за кредитом. Повторіть ці дії з декількома компаніями та виберіть серед них ту, умови якої підходять вам найбільше. 

Підготуйте мінімальний пакет документів

Вам точно знадобиться паспорт та ідентифікаційний код. Обов’язково уточнюйте повний перелік інших необхідних документів телефоном у менеджера чи на офіційному сайті кредитної організації. Якщо плануєте взяти саме онлайн-позику, подбайте про наявність картки, що випущена банком на території Україні та є активною (тобто термін дії не закінчився). Бажано, щоб це не була кредитна картка з від’ємним балансом, адже в такому разі позика частково чи повністю (залежно від суми) витратиться на погашення боргу перед банком. 

Як отримати позику без відмови. Ідеальна стратегія

Мікрофінансова організація (МФО) може стати найкращим рішенням, коли існує велика ймовірність відмови в інших кредитних організаціях. Наприклад, у LoviLave позики отримують навіть студенти, пенсіонери, безробітні й особи з поганою кредитною історією. Інші переваги звернення до МФО:

  • ймовірність схвалення позики сягає 100%;
  • для оформлення кредиту потрібен мінімальний перелік документів;
  • перевірка документів здійснюється в середньому 5 хвилин.

МФО дають можливість отримати насамперед невеликі суми на поточні потреби: оплату навчання, лікування, поїздки, якщо не вистачило грошей до видачі заробітної плати тощо.

Щоб одержати позику в LoviLave якомога швидше, скористайтеся роботом Волі, який допоможе розрахувати суми й терміни повернення відповідно до ваших потреб. Уважно заповнюйте заявку, щоб не припуститися помилок та знизити ризики відмови через розбіжності в особистих даних. І головне — дійте послідовно, впевнено й будьте чесними перед мікрофінансовою організацією, щоб підвищити свої шанси на схвалення заявки.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору