Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Петиція про присвоєння Героя України бійцю з Витвицької громади: залишилось 11 днів, а підписів бракує

Петиція про присвоєння Героя України Олегу Антиповому назбирала 24 307 голосів. До потрібних 25 000 голосів — залишилось менше семисот. На збір голосів є ще 11 днів.

Пише Інформатор.

Олег Антипов, уродженець села Слобода-Болехівська, служив солдатом 63 окремої механізованої бригади, військової частини А3719.

У перші дні повномасштабного вторгнення рф на територію України Олег пішов добровольцем на захист Незалежності та територіальної цілісності України.

“Пройшов навчання на яворівському полігоні разом з побратимами захищав нашу батьківщину, а саме Баштанський район, Миколаївський район Миколаївської області, Херсонський район Херсонської області, Краматорському та Бахмутському районах Донецької області, Сєверодонецькому районі Луганської області. Як справжній патріот, хоробрий воїн виконував бойові завдання”, — йдеться у тексті петиції.

Загинув 23 червня минулого року внаслідок поранень несумісних з життям, отриманих в результаті стрілецького та танкового обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області.

Підписати петицію можна тут.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору