Інформатор Калуш

ТРЕШ

У мешканця Калуша разом з його спільниками вилучили наркотики на 25 мільйонів гривень

У мешканця Калуша разом з його спільниками вилучили наркотики на 25 мільйонів гривень

Правоохоронці викрили мешканця Калуша, котрий разом зі спільниками налагодив масштабне виробництво продаж амфетаміну.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Прикарпаття.

В період з жовтня 2023 по січень 2024 року калушанин діяв у злочинній схемі з чотирма спільниками. Кожен з учасників мав свої обов’язки: постачання сировини, виготовлення психотропів, обробка замовлень та їх продаж.

“Виробництво амфетаміну діяло на відкритих територіях біля лісу та річки. Товар фасували і збували клієнтам через логістичні компанії або через схованки – “закладки”. Реалізовували в основному оптовими партіями”, — пишуть на сторінці прокуратури.

Від такої діяльності вони отримували мільйони гривень щомісячно. Під час розслідування вдалось задокументувати понад 30 епізодів збуту амфетаміну. В ході обшуків правоохоронці вилучили майже 50 кілограмів амфетаміну на 25 мільйонів гривень. Також вилучено 8 транспортних засобів, кошти, знаряддя та прилади для виготовлення й фасування наркотичних засобів.

“За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’яти учасникам організованої злочинної групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.3 ст.307 КК України)”, — зазначають в прокуратурі.

Усіх учасників злочинної діяльності триматимуть під вартою без альтернативи внесення застави. Наразі слідчими проводиться досудове розслідування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору