Інформатор Калуш

ТРЕШ

В Рожнятові нетверезий підліток на мотоциклі вчинив ДТП — є постраждалі

В Рожнятові нетверезий підліток на мотоциклі вчинив ДТП — є постраждалі

Пасажирку, котра їхала разом з 16-річним водієм госпіталізували до реанімації.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Прикарпаття.

Вчора, 22 квітня, орієнтовно, о 1:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про ДТП у селі Петранка, Рожнятівської ТГ. На місці подій слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний місцевий мешканець перебуваючи в нетверезому стані за кермом мотоцикла не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням.

В результаті він з’їхав на узбіччя та злетів в кювет. Разом з водієм також була пасажирка 2007 року народження. Від отриманих травм її госпіталізували до реанімаційного відділення.

“Поліцейські звертаються до всіх водіїв мототранспорту з проханням бути уважними на автошляхах, проявляти взаємоповагу до інших учасників дорожнього руху. Дотримуйтеся безпечної швидкості та не забувайте про належне екіпірування. Нагадуємо: відповідно до Правил дорожнього руху, рухатися дорогою керуючи мототранспортом дозволяється особам, які досягли 16 років, після отримання відповідного посвідчення водія”, — пишуть на сторінці поліції.

За фактом пригоди правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору