Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Прикарпатті жінка намагались викрасти двох дітей та вбити їхню сестру

На Прикарпатті судили жінку, яка намагались викрасти двох дітей та вбити їхню сестру

Жінка приїхала в гості до своєї знайомої, але вдома були лише її діти. Вона вирішила убити старшу доньку знайомої, а двох менших — викрасти.

Подробиці справи оприлюднили в Івано-Франківській обласній прокуратурі, пише Інформатор.

Йдеться про мешканку Донеччини. У суді прокурор довів, що в липні 2023 року жінка приїхала в гості до своєї знайомої, яка тимчасово проживає в Надвірнянському районі. Вона прийшла до жінки, коли тої не було удома, та вирішила убити її старшу доньку, а двох менших — викрасти.

“Обвинувачена намагалась задушити 12-річну дівчинку подушкою, а потім декілька разів вдарила металевою частиною сокири по голові, від чого дитина втратила свідомість. Після цього вона забрала 3-річну дівчинку та немовля”, — інформують у прокуратурі.

З дітьми жінка попрямувала до залізничного вокзалу в Івано-Франківську, щоб покинути область. Однак, втекти не вдалось, її затримали правоохоронці.

Суд визнав жительку Донеччини винною у замаху на вбивство 12-річної дівчинки та викрадення двох її малолітніх сестер (ч. 2 ст. 15, п. 2,9, ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 146 КК України). Їй призначено покарання – 13 років позбавлення волі.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору