Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: морквяний суп-пюре

Це не просто морквяний суп-пюре — він із додаванням пасти місо!

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • цибуля — 1 шт
  • кунжутна олія — 30 мл
  • часник — 3 зубчики
  • корінь імбиру — 3 см
  • морква — 1 кг
  • овочевий бульйон або вода — 1 л
  • світла паста місо — 60 г
  • сіль
  • кунжут — 3 ст. ложки
  • зелена цибуля

Приготування:

У великій каструлі розігрійте кунжутну олію. Додайте порізані цибулю й імбир та вичавлений часник. Посоліть та обсмажте. Повільно помішуйте. Потрібно досягнути золотистого кольору.

Влийте бульйон та додайте моркву. Добре вимішайте. Варіть, поки морква не стане мʼякою. Пасту місо помістіть у глибоку миску та влийте до неї окропу. Перемішайте.

Перелийте суміш до супу й збийте блендером до однорідності. Знову доведіть до кипіння.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору