Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долинського міського голови — новий заступник

У Долинського міського голови — новий заступник

Про затвердження заступника міського голови Долини йшлося під час засідання сесії у п’ятницю, 26 квітня.

Пише Інформатор.

Як повідомив міський голова Іван Дирів, це питання вже розглядали на сесії — приблизно 9 місяців тому.

“Зараз нічого не змінилося, я пропоную затвердити заступником Ярослава Володимировича Бакаляра”, — зазначив очільник громади.

“Я прийшов сюди, щоб працювати. Я готовий виконувати розпорядження голови, готовий працювати на майбутнє нашої громади. Це наше місто, наша громада, я готовий взяти в цьому участь і нести за це відповідальність. Прошу підтримати”, — зазначив кандидат.

У депутатського корпусу запитань до нього і проєкту рішення загалом не було. Із заявою виступила лише Алла Шевченко, яка юридично є заступницею міського голови. Вона повідомила, що фракція “Голос” не буде брати участі в голосуванні.

“Оскільки дії міського голови стосовно мене як заступника визнані (судом. — ред.) протиправними, наша фракція “Голос” не бере участі в голосуванні, поки правове поле в нашій раді не буде відповідати конституційним засадам у нашій державі”, — зазначила вона.

Далі 18-ма голосами “за” депутатський корпус підтримав рішення. Сам Ярослав Бакаляр, який є депутатом міської ради, участі в голосуванні не брав, заявивши про конфлікт інтересів.

З інформації на сайті Долинської міської ради відомо, що Ярослав Бакаляр є приватним підприємцем. У раду прийшов під прапором ВО “Батьківщина”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору